Blue Flower

05-06-2018

Програм спроводи Министарство привреде  у сарадњи са Развојном агенцијом Србије  и одабраним пословним банкама и лизинг компанијoм.

1.      БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО, Београд
2.      CRÉDIT AGRICOLE БАНКА СРБИЈА, А.Д. Нови Сад
3.      ХАЛКБАНК, Београд
4.      EUROBANK АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО, Београд
5.      PROCREDIT БАНКА А.Д. Београд 

 Циљ Програма јесте јачање конкурентности привредних субјеката,унапређење њиховог пословања и интернационализације, као и креирање нових радних места кроз инвестиције у опрему.

 На интернет странама Министарства: www.privreda.gov.rs, и Развојне агенције:  www.ras.gov.rs. може се преузети неопходна конкурсна документација: Образац број 1, Образац број 2, као и Програм подршке малим предузећима за набавку опреме у 2018. години, Информација о начину спровођења Програма, и Информација о условима изабраних банака и лизинг компанија, у којима су ближе дефинисани сви битни елементи и правила за учешће у овом Јавном позиву. 

Банка Поштанска штедионица а.д. Београд ове године учесник у Програму подршке малим предузећима за набавку опреме у сарадњи са Министарством привреде Републике Србије и Развојном агенцијом Србије.

Предност овог програма је што, постојећи и будући Клијенти Банке, имају могућност да остваре 25% бесповратних средстава од укупне инвестиције, уз обавезно учешће од само 5%. Остатак инвестиције од 70% могу финансирати уз подршку Банке.

За све  заинтересоване, ближе  информације се могу добити у експозитури у Зрењанину,  на адреси Петра Бојовића 2/А  а особа за контакт је:

Биљана Пандурски

В.д.шеф експозитуре Зрењанин 1

Телефон: 023/315-5011; Локал:2301

Мобилни: 064/8179-078

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.