Blue Flower

 

у склопу активности на прекограничном пројекту  програма Србија – Румунија „Локално наслеђе за активни туризам у Банату“ у четвртак, 08. фебруара, биће одржан састанак са представницима туристичких организација средњобанатског региона.

На састанак позивамо представнике туристичких организација и канцеларија, туристичких агенција, угоститељских и смештајних објеката, предузетника који се баве израдом или продајом сувенира, организаторима туристичких и етно манифестација, музејима, галеријама... са циљем утврђивања садржаја Годишњег календара  туристичких и етно манифестација у српском и румунском Банату.

Такође, на састанку биће промовисана  идеја установљавања заштитног знака за ресторане „Храна из Баната“. Циљ нам је и да у туристичку понуду историјског Баната уврстимо 50 српских и румунских ресторана са традиционалном и етно понудом. На овај начин желимо да српски део Баната промовишемо као јединствену туристичко – угоститељску понуду нашим партнерима у Румунији, али и другима у Србији и ван ње.

Састанак ће бити одржан у просторијама ПКС Регионалне привредне коморе за Средњебанатски управни округ у Зрењанину, адреса: Краља Петра I , 3/1,

 у четвртак, 08. фебруара, са почетком у 11:00 сати. 

Молим вас да своје присуство пријавите до среде, 07. фебруара мејлом на  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

   или телефоном на  023 -535 890.