Blue Flower

Тренинг програм ће се одржати 5. и 6. јуна 2018. године (дводневни тренинг) у просторијама ресторана Цитадела 023 (Зрењанин, Новосадски пут бб.) са почетком у 10 часова  и за изабране кандидате ће бити бесплатан.

Предмет конкурса: избор задруга и удружења пољопривредних произвођача чији ће представници учествовати у програму обуке „Јачање капацитета задруга и удружења пољопривредника у Републици Србији“.

 

Приоритетне тематске области у оквиру тренинг програма су:

·         Приступ тржишту, трендови, потражња и карактеристике главних извозних производа Србије

·         Извори финансирања

·         Концепт конкурентности

·         Tрендови специфичних сектора пољопривреде

·         Kвалитет и додавање вредности

·         Закон о организацији заједничког тржишта

·         Задруге и удружења пољопривредника

·         Јачање капацитета руководилаца задруга и удружења (преговарачке вештине, тимски рад, стратешко планирање, доношење одлука и праћење њиховог спровођења).

·         Пољопривредна механизација

·         Oдржива пољопривреда

Општи услови учешћа: учесници тренинга могу бити представници задруга и удружења пољопривредних произвођача регистрованих на подручју Републике Србије.Тренинг програм је део активности у оквиру пројекта „Помоћ за трговину – подршка развоју производних капацитета агроиндустријског сектора у Србији“ који финансира Влада Руске Федерације, а који имплементира Програм за развој Уједињених нација (УНДП). Спровођење тренинг програма је планирано у периоду април – јун 2018. године.

Пријављивање на конкурс: Пријаве за учешће у овом тренинг програму можете послати на е-маил: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  најкасније до 4. VI 2018.

Предлог Агенде дводневног тренинг можете погледати овде.