Blue Flower

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije i Regionalnom privrednom komorom Zrenjanin, uz podršku kompanije DHL International Beograd, sa zadovoljstvom Vas poziva na radionicu: PODRŠKA RAZVOJU ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA koja će biti održana u sredu, 27. aprila 2016. godine,  sa početkom u 11.00 sati, u Zrenjaninu- Regionalna privredna komora Zrenjanin, Kralja Petra I 3/1.

 Cilj radionica je da se u Godini preduzetništva, dame širom teritorije Republike Srbije upoznaju sa mogućnostima i izazovima pokretanja i uspešnog vođenja sopstvenog posla, kako bi se podstaklo žensko preduzetništvo, otvaranje novih radnih mesta, povećala zaposlenost žena i dao doprinos razvoju privrede Srbije.  

Raspoložive programe finansijske i nefinansijske podrške prezentovaće predstavnici Fonda za razvoj Republike Srbije i Razvojne agencije Srbije. Predstavnik Privredne komore Srbije prezentovaće usluge i servise koji stoje na raspolaganju preduzetnicama, a uspešne preduzetnice govoriće o svom poslovanju, kao primerima pozitivnih iskustava i dobre prakse. 

Pozivamo Vas da svojim aktivnim učešćem doprinesete uspešnom radu ove radionice. 

Svoje učešće na radionici možete potvrditi do 25. aprila 2016. godine na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili putem telefona : 023/562-261.

Agendu radionice dostavljamo Vam u prilogu.