Blue Flower

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje i Regionalna privredna komora  Zrenjanin, u cilju upoznavanja sa mogućnostima i prednostima elektronske dostave prijava M4 za poslodavce, organizovali su prezentaciju 25. marta 2016. godine u prostorijama bioskopa  "Cinema".

 Poslodavcima je omogućeno da elektronski dostave prijavu M4 za zaposlene za 2015. godinu preko elektronskog servisa Fonda PIO, bez obaveze dolaska na šalter Fonda i bez dostavljanja finansijske dokumentacije, čime je obezbeđena efikasna, jednostavna i brza realizacija ove zakonske obaveze.

Uvodničari na skupu su bili: Čedomir Francuski, zamenik direktora Pokrajinskog fonda PIO, Zorka Rmuš, pomoćnik direktora Pokrajinskog fonda PIO, mr Snežana Mitrović, viši savetnik u Savezu računovođa i revizora Srbije i Gordana Vuković, pomoćnik direktora Sektora za ostvarivanja iz PIO u Direkciji PIO, koja je i izvršila prezentaciju elektonske prijave M4 obrasca. Nakon  prezentacije učesnici su  postavljali pitanja koja se javljaju u praksi, na koja su dobili odgovore.

Skupu su prisustvovali prestavnici privrednih društava, preduzetnika, vlasnika računovodstvenih agencija  i zaposlenih u PIO fondu.