Blue Flower

Privredna komora Srbije – RPK Srednjebanatskog upravnog okruga  i  Centar za privredna pitanja PKS u saradnji sa  Fondom za razvoj RS, organizuje prezentaciju “DRŽAVNA POMOĆ-AKTUELNI PROGRAMI PODRŠKE MMSPP U 2017. GODINI”

Prezentacija će biti održana u  četvrtak 29.juna 2017. godine,  sa početkom u 11 časova,  u sali PKS-RPK Zrenjanin ul.Kralja Petra 3/1.

Agenda skupa:

•  „Državna pomoć  namenjena MMSPP  u 2017.godini “  – mr Slobodanka Džinović-Kojić, samostalni savetnik Centra za privredna pitanja PKS

•  „Aktuelni programi Fonda za razvoj RS “ – Milan Ljušić, direktor Glavne Filijale  Beograd Fonda za razvoj RS 

•  “Aktuelni programi Razvojne agencije Srbije - KREIRAJ ŽIVOT- RCR Banat, Radomir Topalov 

Cilj stručnog skupa je informisanje privrednih društava MMSP  i preduzetnika o aktuelnim programima  podrške Ministarstva privrede koji se sprovode u saradnji sa Fondom za razvoj RS , Razvojnom agencijom Srbije, i subvencijama koje se odobravaju   poslodavcima preko Nacionalnog  zavoda za zapošljavanje .  

Pozivamo Vas da prisustvujete stručnom skupu i svoje učešće potvrdite najkasnije do 28.6.2017.godine. Kontakt osoba :Božana Ljutić tel.535-890,( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.)