Blue Flower

U cilju informisanja i priprema svih zainteresovanih koji imaju nameru da se prijave za obuku i steknu potrebnu licencu profesionalnog upravnika, PKS-Regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga organizuje prezentaciju Zakona o stanovanju i održavanju zgrada i pripadajućih pravilnika. Prezentacija će se održati 23.6.2017.god. (petak) u Zrenjaninu ul.Kralja Petra 3/1 u sali RPK Zrenjanin u 11 časova.

Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada (SL.Glasnik 104/2016), uređuje se održivi razvoj stanovanja, upravljanje zgradom, korišćenje i ordžavanje zgrade, postupci, registri, evidencije, stambena podrška i druga pitanja od značaja za stambenu politiku. Ovim Zakonom se između ostalog ustanovljava profesionalno upravljanje zgradom i ova oblast je bliže regulisana Pravilnikom kojim se uređuje program i način polaganja ispita, uslovi za sticanje i oduzinanje licenci za obavljanje poslova profesionalnog upravnika.

Prezentaciju će izvršiti gospodin Marko Arsenijević, predavač Centra za edukaciju PKS i član radne grupe za izradu Pravilnika.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom stručnom skupu i učestvujete u radu. Za sve dodatne informacije i prijavu prisustva kontakt osoba je Mihajlo Jahura  tel.535-890 (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.)