Blue Flower

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga u saradnji sa Garancijskim fondom AP Vojvodine i bankom Poštanska štedionica A.D. organizuje predstavljanje nove kreditne linije namenjene preduzetnicama, vlasnicama malih preduzeća i mladima do 35 godina starosti, u četvrtak, 01.juna u 11 časova u Regionalnoj privrednoj komori Srednjobanatskog upravnog okruga.

Ukoliko imate dobru poslovnu ideju, započeli ste sopstveni biznis i želite da ga proširite, pozivamo  vas da nam se pridružite i sa ciljem realizacije vaših poslovnih planova. 

 

Ciljne grupe :

1. Nezaposlena lica do 35 godina starosti i žene (bez starosnog ograničenja) sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje

2. Preduzetnice, žene osnivači malih preduzeća i mladi do 35 godina starosti, koji delatnost obavljaju kraće od tri godine.

 

Prijave za prezentaciju možete uputiti  na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. a za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon : 023 535890, kontak osoba: Sanda Knežević