Blue Flower

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije objavile su Javne pozive za učešće na predstojećim međunarodnim sajmovima u okviru nacionalnog štanda Srbije. Detaljne informacije o međunarodnim sajmovima planiranim za realizaciju u 2017.g. možete naći na sajtu PKS:

http://www.pks.rs/MSaradnja.aspx?id=30&p=0&t=1,  – Pozivi za učešće na sajmovima u 2017. godini

http://www.pks.rs/MSaradnja.aspx?id=30&p=0&t=2,  – Plan međunarodnih sajmova za 2017. godinu

 

•        „PRODEXPO“ – međunarodni sajam prehrambenih proizvoda - www.prod-expo.ru/en, koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 6. do 10. februara 2017. godine,

•         „MOSBUILD“ - međunarodni sajam građevinske industrije - www.worldbuild-moscow.ru/en-GB, koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 4. do 7. aprila 2017. godine.

•        „HANNOVER MESSE“ - međunarodni sajam tehnike - www.hannovermesse.de, koji će se održati u Hanoveru, Nemačka, u periodu od 24. do 28. aprila 2017. godine.

•        „PLMA„ - međunarodni sajam robnih marki - www.plmainternational.com, koji će se održati u Amsterdamu, Holandija, u periodu od 16. do 17. maja 2017. godine.

 

Privredna komora Srbije samostalno organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije i objavila je Javne pozive za učešće na predstojećim međunarodnim sajmovima:

 

•         „FRANCHISE EXPO 2017“ - međunarodni sajam franšizinga - www.franchiseparis.com, koji će se održati u Parizu, Francuska, u periodu od 19. do 22. marta 2017. godine (mesto održavanja je Paris Expo Porte de Versailles).

•         „VITAFOODS EUROPE“ - međunarodni sajam dijetetskih suplemenata, nutriceutike i prirodne kozmetike - www.vitafoods.eu.com, koji će se održati na sajamskom prostoru Palexpo, u Ženevi, Švajcarska, u periodu od 09. do 11. maja 2017.g.

 

Pozivamo zainteresovane privrednike na učešće. U prilogu možete naći potrebne dokumente.